Gerelateerde artikelen

U heeft gezocht op: ZZP.
We hebben 116 resultaten voor u gevonden.

Nieuws
20 augustus 2017
Onderwerpen: Tips Advies MKB ZZP

Stabilisatie hypotheekrente

Na een lange tijd van dalingen is de hypotheekrente aan het stabiliseren. De gemiddelde rente is sinds oktober vorig jaar zelfs een fractie toegenomen. Van 2,40% naar 2,41% procent in juni, dat constateert De Nederlandse Bank (DNB).

Lees verder
Nieuws
18 augustus 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Informatie aanleveren met één inlogcode

Vanaf begin oktober hoeft u nog maar één inlogcode te gebruiken om in te loggen bij UWV, Belastingdienst en KvK. Dit staat in een recente intentieovereenkomst die eHerkenning introduceert bij verschillende overheidsorganisaties.

Lees verder
Nieuws
16 augustus 2017
Onderwerpen: Tips Advies MKB ZZP

Vernietigen van data en hardware

Op uw kantoor liggen mogelijk nog heel wat oude of ongebruikte datadragers. Deze gegevens wilt u niet in verkeerde handen laten komen. Om dit te voorkomen is het verstandig om oude data te vernietigen.

Lees verder
Nieuws
14 augustus 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Nieuwsfeiten week 32 van 2017

De laatste week van de zomervakantie gaat in en we kunnen nog even van het lekkere weer genieten. Om de week goed te beginnen, hebben we de nieuwsfeiten voor u op een rijtje gezet. Zo gaan we in op de naheffing van tienduizend Rabobankklanten, het feit dat de fiscus geen verjaarde erfenissen mag navorderen en de opkomst van verplichte btw-verleggingsregelingen voor telecommunicatiediensten. Leest u mee?

Lees verder
Nieuws
13 augustus 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Opkomst verplichte btw-verlegginsregeling

Om btw-fraude te voorkomen, moeten telecommunicatiediensten vanaf 1 september 2017 ‘btw verlegd’ op hun factuur plaatsen. De eerste stap richtte zich op de goedkeuring en de tweede stap legt de focus op de verplichting van de verleggingsregeling.

Lees verder
Nieuws
11 augustus 2017
Onderwerpen: Tips Advies MKB ZZP

Fiscus mag geen verjaarde erfenissen navorderen

De Belastingsdienst besloot om navorderingen te sturen naar erfgenamen met oude erfenissen, nadat de verjaringstermijn voor het naheffen in 2012 via de wet werd opgeheven. De Hoge Raad vond dit onterecht. Volgens hen was de wet hier niet voor bedoeld.

Lees verder