Gerelateerde artikelen

U heeft gezocht op: MKB.
We hebben 202 resultaten voor u gevonden.

Nieuws
20 juni 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Wat verandert er als u trouwt?

Binnenkort gaat trouwen niet meer automatisch in algehele gemeenschap van goederen (samsam). Voor bestaande huwelijken verandert niets, maar wat wordt er anders voor nieuwe huwelijken? Hoe zit dat bijvoorbeeld met de erfenis of schenking?

Lees verder
Nieuws
19 juni 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Nieuwsfeiten week 24 van 2017

De nieuwsfeiten van week 24 voor u in één overzicht. We bespreken de afschaffing van de roamingkosten in de EU en we geven antwoord op de vraag wat u kunt doen als uw klant niet betaalt.

Lees verder
Nieuws
16 juni 2017
Onderwerpen: Tips Advies MKB ZZP

Uw klant betaalt niet, en nu?

U levert de producten netjes af, maar vervolgens hoort of ziet u niets meer van uw klant. Wat kunt u doen als uw klant te laat of niet betaalt? En wat is er nieuw voor de wettelijke betalingstermijn

Lees verder
Nieuws
15 juni 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Roamingkosten binnen de EU verdwijnen

Het had al veel eerder moeten gebeuren, maar vanaf vandaag verdwijnen de kosten voor roaming - bellen, sms'en en internetten - in de Europese Unie. Vanaf vandaag kunt u naar hartelust Instagrammen, Snapchatten en zelfs Netflixen, maar er zitten nog wat addertjes onder het gras.

Lees verder
Nieuws
9 juni 2017
Onderwerpen: MKB Tips

Voorlopig geen kentekencamera’s meer

De Belastingdienst gebruikt voorlopig geen gegevens meer van camera's die langs de weg kentekens registreren. Dit komt doordat de Hoge Raad eerder dit jaar een dikke streep heeft gezet door het gebruik van die camera’s voor controle van het privégebruik van leaseauto's.

Lees verder
Nieuws
8 juni 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Wat verstaat de fiscus onder vakliteratuur?

Als u de kosten van vakliteratuur aan uw personeel vergoedt, kan dit onbelast. Koopt u voor uzelf vakliteratuur, dan zijn de kosten aftrekbaar van de winst. Maar wat is vakliteratuur eigenlijk en hoe ziet de Belastingdienst dat?

Lees verder