Gerelateerde artikelen

U heeft gezocht op: Advies.
We hebben 289 resultaten voor u gevonden.

Nieuws
31 januari 2018
Onderwerpen: Tips Advies MKB ZZP

Nieuwsfeiten januari 2018

De eerste maand van het nieuwe jaar stond zoals ieder jaar in het teken van wetswijzigingen en aanpassingen. Afgelopen maand hebben wij deze berichten voor u uitgelicht: forse verlaging van de belasting op uw vermogen, stap voor stap uitleg van het boxenstelsel, representatie versus relatiegeschenk, fiscale aftrekbaarheid studiekosten en hoe u kunt profiteren van een zo hoog mogelijke investeringsaftrek.

Lees verder
Nieuws
29 januari 2018
Onderwerpen: Tips Advies MKB ZZP

Uw vermogen in 2018 minder zwaar belast?

De belasting op uw vermogen is fors omlaag gegaan. Hoe komt dat en wat scheelt het ten opzichte van 2017? En hoe berekent u per saldo uw eigen voordeel? Genoeg vragen, die wij in dit nieuwsbericht beantwoorden. Lees verder!

Lees verder
Nieuws
26 januari 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Representatie versus relatiegeschenk?

De kosten van representatie en die van relatiegeschenken zijn in aftrek beperkt. Maar wat is nu het verschil, of is er helemaal geen verschil? Of zijn er alleen fiscale verschillen en zo ja, welke? We krijgen daar veel vragen over. Leest u mee?

Lees verder
Nieuws
23 januari 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Zijn studiekosten nog fiscaal aftrekbaar?

Een studie volgen is een kostbare aangelegenheid en uw scholingsuitgaven zijn alleen fiscaal aftrekbaar als het totaal van les- of cursusgeld tussen de € 250,- en € 15.000,- bedraagt. Bent u van plan om een opleiding te gaan volgen? Dan kunt u nog tot 1 januari 2019 scholingskosten aftrekken.

Lees verder
Nieuws
16 januari 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Een zo hoog mogelijke investeringsaftrek

Ook in 2018 laat het milieu u niet koud. U besluit het qua investeringen ook milieuvriendelijk aan te pakken en daarvoor wordt u fiscaal behoorlijk in het zonnetje gezet. Wij laten u zien hoe u optimaal kan profiteren van de investeringsaftrek. Het is zelfs mogelijk dat u meer winstaftrek krijgt dan dat de investering u gekost heeft.

Lees verder
Nieuws
9 januari 2018
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Het boxenstelsel stap voor stap doorlopen

In Nederland vindt de inkomstenbelasting plaats via het zogeheten boxenstelsel, dat verdeeld is in drie boxen. Bij twijfel is het raadzaam om de verschillende boxen stuk voor stuk te doorlopen, zodat u erachter komt in welke inkomensbox het inkomen thuishoort.

Lees verder