Gerelateerde artikelen

U heeft gezocht op: Advies.
We hebben 261 resultaten voor u gevonden.

Nieuws
17 oktober 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Wet DBA wordt vervangen

Wat staat er in het regeerakkoord over de positie van zelfstandigen? De Wet DBA wordt vervangen. Er komt een minimumtarief voor zzp’ers, een opt-out mogelijkheid en een opdrachtgeversverklaring via het invullen van een webmodule.

Lees verder
Nieuws
16 oktober 2017
Onderwerpen: Tips Advies MKB ZZP

Nieuwsfeiten week 41 van 2017

Een weekend met veel warmte en zonnestralen, geeft ons nog even wat zomer mee! In het nieuwsfeitenoverzicht gaan we in op de wijze waarop uw woning op de zakelijke balans terechtkomt, de kabinetsplannen tot nu toe en waar uw administratie fiscaal gezien uit bestaat.

Lees verder
Nieuws
13 oktober 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Uw woning op de zakelijke balans

Als u een bedrijf heeft, kunt u uw woning in veel gevallen als ondernemingsvermogen op de balans zetten. Is dat voor u voordeliger, wat zijn dan daarvoor de voorwaarden en wat besliste de rechter hier onlangs over?

Lees verder
Nieuws
11 oktober 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Kabinetsplannen tot nu toe

De wetsvoorstellen voor aankomend jaar zijn door het parlement behandeld. Gisteren presenteerde het nieuwe kabinet Rutte III officieel het regeerakkoord en inmiddels is er al veel informatie uitgelekt. Wij delen het graag met u in dit uitgebreide en overzichtelijke nieuwsbericht.

Lees verder
Nieuws
10 oktober 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Waar bestaat fiscaal gezien uw administratie uit?

Uw boekhouding en administratie is niet hetzelfde en het is belangrijk dat u de verschillen weet. Zo voorkomt u dat hier problemen over ontstaan. In fiscaal opzicht is administratie veel groter dan alleen de boekhouding.

Lees verder
Nieuws
9 oktober 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Nieuwsfeiten week 40 van 2017

Heeft u de ouderen afgelopen vrijdag in het zonnetje gezet? Op ouderendag stonden we nog eens stil bij de voordelen die u heeft als u gepensioneerden aanneemt voor uw bedrijf. Tevens bespreken we de vernietiging van de vergrijpboete en het versturen van een brief door de Belastingdienst na 1 jaar nihilaangifte. Leest u mee?

Lees verder