Exact Online en Persoon Advies

Persoon Advies is vooruitstrevend in vernieuwingen en is voorloper op het gebied van digitale administratie. In dit digitale tijdperk is het dan ook niet meer dan logisch dat de boekhouding online verwerkt wordt. Persoon Advies ziet in Exact Online een zeer betrouwbare partner op dit gebied. Andersom geeft Exact Online vertrouwen in Persoon Advies door ons lid te laten zijn van het innovatiepanel. 

Doordat wij lid zijn van het innovatiepanel hebben wij inspraak in de pilot-pakketten van Exact Online en zijn wij als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de Exact Online pakketten en daar doet u uw voordeel mee. Ook zijn onze deskundige adviseurs compleet op de hoogte van de verschillende pakketten. Zij adviseren u graag over welk pakket het best bij uw bedrijfsvoering past. 

Innovatiepanel

Namens Persoon Advies zijn Fiona Rijsdijk en Tineke van den Berg lid van het Exact Online innovatiepanel. In dit panel wisselen diverse administratiekantoren en Exact Online interessante en vakinhoudelijke informatie uit.  

Tineke en Fiona hebben als één van de eersten van Nederland het Exact Online Cloud Accountant certificaat behaald. Daarnaast zijn zij ook in het bezit van deze drie certificaten: 

  • Exact Online voor Handel;
  • Exact Online voor Zakelijke Dienstverlening;
  • Exact Online voor Accountancy.

Groeien doet u samen met Persoon Advies!

Ik laat mij graag adviseren