Exact Online

Online boekhouden biedt nieuwe inzichten, duidelijke overzichten en veel gemak voor ondernemers. Bent u op zoek naar groei voor uw bedrijf? Dan heeft u realtime inzicht in uw financiën en relatiebeheer nodig. 

Via onze partner Exact Online kan Persoon Advies op een zeer betrouwbare wijze uw administratie online bijhouden en verwerken. Facturen worden gescand, snel verwerkt en tussentijdse overzichten zijn door u 24 uur per dag in te zien via de mobiele app. Exact Online heeft veel functionaliteiten verwerkt in verschillende pakketten, waarmee u extra efficiënt kunt boekhouden.

Wij hebben alle voordelen van Exact Online voor u op een rijtje gezet, want online ondernemen doet u samen met Persoon Advies!

Persoon Advies zit in het innovatiepanel van Exact Online. In dit panel wordt informatie uitgewisseld tussen diverse kantoren en Exact. Als eerste ontvangen wij informatie die voor ons en u van belang is. De nieuwe ontwikkelingen in het pakket krijgen wij direct te horen en hebben wij via pilots ook enige inspraak. Persoon Advies blijft zo altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Waarom online ondernemen met Persoon Advies?