Fiscaal advies

Uw belastingaangifte doen wij graag bij Persoon Advies. Waarom? Ieder zijn vak. Wie slim zijn aangifte doet, kan veel voordeel behalen. Iedere maand of kwartaal krijgt u te maken met de aangifte omzetbelasting. Ieder jaar met de aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. De Belastingdienst kent veel regels en wetten die continu veranderen, ook in uw belang. Haal daarom uw voordeel met fiscaal advies. Persoon Advies checkt bij de aangiftes welke wetten en regels voor uw onderneming van toepassing zijn.

Voor het MKB, zowel zzp’ers als grotere ondernemingen, kan een tussentijdse rapportage inzicht geven in de juiste balans. Kunt u gebruikmaken van de kleine ondernemersregeling? Is het verstandig om dit jaar nog te investeren of moet u juist saneren? Persoon Advies heeft jarenlange ervaring op het gebied van fiscaal advies, up-to-date kennis en een goede relatie met de Belastingdienst. Via Horizontaal Toezicht kan Persoon Advies in samenwerking met de Belastingdienst voor sommige ondernemingen sneller duidelijkheid krijgen over de aanslag. Een ander voordeel is minder toezicht en een betere service.

Volg ons nieuws om de belangrijkste wetswijzigingen te volgen of maak een afspraak voor een fiscaal adviesgesprek. Wij informeren u graag.

Maak een afspraak