Financieel advies

Wanneer u een lening voor uw bedrijf afsluit, heeft u te maken met een complex financieel product. Persoon Advies geeft ondernemers gericht financieel advies en begeleidt de zakelijke financieringsaanvraag bij uw zakelijke bankrelatie of bij andere een financiële verstrekker.

Goed onderbouwd financieel advies is niet onverstandig in een tijd waarin banken een nauwkeurige onderbouwing eisen. Door het aanleveren van complete financiële informatie en het vertalen van uw wensen richting de aanbieder, volgt een advies. Dit advies kunnen wij samen met u beoordelen en toetsen op uw wensen, rekening houdend met uw (zakelijke) doelstellingen. Ook de gevolgen van het afsluiten van dit financiële product kunnen wij met u doornemen.

Het uiteindelijke financiële product leggen wij voor u vast in ons permanent dossier, zodat wij daar samen met u altijd op kunnen terugvallen.

Persoon Advies zal altijd werken met aanbieders die werken volgens de WFT (Wet Financieel Toezicht) en met partners waar wij plezierig en betrouwbaar mee samenwerken.

Wilt u meer informatie over financieel advies voor ondernemers, neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak