Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Persoon Advies is laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor complexe ondernemingen binnen het MKB. Ons administratiekantoor is gevestigd in Westland, op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande. Persoon Advies geeft gedegen administratief advies en bedrijfsadvies en begeleidt klanten naar een gezonde onderneming. Wij zijn daarbij vooruitstrevend in vernieuwingen, zoals het digitaliseren van administraties, nieuwsbrieven, blogberichten en de nieuwste digitale pakketten voor boekhouding en salarisadministraties. 

Als Westlands administratiekantoor richten wij ons op zzp'ers en midden- en kleinbedrijven in regio Westland en Den Haag. U kunt bij ons terecht voor uw complete boekhouding, salarisadministratie, belastingaangifte en jaarrapportages. Persoon Advies is een betrouwbare partner en in het bezit van een NOAB certificering. U kunt bij ons terecht voor uw administratie, maar vooral voor het juiste bedrijfsadvies op het juiste moment.

Nieuws
23 juni 2017
Onderwerpen: ZZP Belasting Advies

Onderzoek naar bsn in btw-nummers

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) onderzoekt of zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) uitgezonderd moeten worden van de plicht om hun btw-nummer op hun website te publiceren. Aan de hand van hun btw-nummer is namelijk het burgerservicenummer (bsn) van deze ondernemers te achterhalen.

Lees verder
Nieuws
20 juni 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Wat verandert er als u trouwt?

Binnenkort gaat trouwen niet meer automatisch in algehele gemeenschap van goederen (samsam). Voor bestaande huwelijken verandert niets, maar wat wordt er anders voor nieuwe huwelijken? Hoe zit dat bijvoorbeeld met de erfenis of schenking?

Lees verder
Nieuws
19 juni 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Nieuwsfeiten week 24 van 2017

De nieuwsfeiten van week 24 voor u in één overzicht. We bespreken de afschaffing van de roamingkosten in de EU en we geven antwoord op de vraag wat u kunt doen als uw klant niet betaalt.

Lees verder
Nieuws
16 juni 2017
Onderwerpen: Tips Advies MKB ZZP

Uw klant betaalt niet, en nu?

U levert de producten netjes af, maar vervolgens hoort of ziet u niets meer van uw klant. Wat kunt u doen als uw klant te laat of niet betaalt? En wat is er nieuw voor de wettelijke betalingstermijn

Lees verder