Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug.

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
2 januari 2018
Onderwerpen: Tips Advies Over ons

Nieuwsfeiten december 2017

De drukke decembermaand is achter de rug en deze gaat altijd gepaard met een aantal plannen en wijzigingen voor het nieuwe jaar. Deze maand hebben wij de volgende artikelen als belangrijkste nieuwsfeiten geselecteerd en voor u uitgewerkt. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze administratieadviseurs.

Lees verder
Nieuws
29 december 2017
Onderwerpen: Tips Advies MKB

Voorkom datalekken door een tijdelijke werknemer

Een van de grootste risico’s op datalekken hangt samen met tijdelijke werknemers. Met een aantal technische maatregelen verkleint u de kans dat er bedrijfsgegevens door tijdelijke werknemers op straat komen te liggen.

Lees verder
Nieuws
22 december 2017

Checklist IB aangifte 2017

Om tot een juiste afhandeling van uw aangifte inkomstenbelasting 2017 te komen, ontvangen wij graag op korte termijn de benodigde gegevens. U kunt hier onze handige checklist downloaden.

Lees verder
Nieuws
19 december 2017
Onderwerpen: Tips Advies MKB

Akkoord met einde afkoop klein pensioen

Pensioenuitvoerders hebben vanaf 2019 het recht om kleine pensioenen automatisch over te dragen aan een andere pensioenuitvoerder. Het wetsvoorstel dat dit moet regelen is door de Eerste Kamer afgedaan.

Lees verder