Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Persoon Advies is laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor complexe ondernemingen binnen het MKB. Ons administratiekantoor is gevestigd in Westland, op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande. Persoon Advies geeft gedegen administratief advies en bedrijfsadvies en begeleidt klanten naar een gezonde onderneming. Wij zijn daarbij vooruitstrevend in vernieuwingen, zoals het digitaliseren van administraties, nieuwsbrieven, blogberichten en de nieuwste digitale pakketten voor boekhouding en salarisadministraties. 

Als Westlands administratiekantoor richten wij ons op zzp'ers en midden- en kleinbedrijven in regio Westland en Den Haag. U kunt bij ons terecht voor uw complete boekhouding, salarisadministratie, belastingaangifte en jaarrapportages. Persoon Advies is een betrouwbare partner en in het bezit van een NOAB certificering. U kunt bij ons terecht voor uw administratie, maar vooral voor het juiste bedrijfsadvies op het juiste moment.

Op donderdag 25 en vrijdag 26 mei is ons kantoor gesloten wegens Hemelvaart. Maandag 29 mei staan wij weer voor u klaar!
Nieuws
22 mei 2017
Onderwerpen: Tips Advies MKB ZZP

Datalekken heeft een opvallende oorzaak

Volgens de Autoriteit Persoonsgegevens zijn in de eerste drie maanden van 2017 ruim 2.300 datalekken gemeld. De meest voorkomende oorzaak van een lek is het versturen van gevoelige informatie aan een verkeerde ontvanger.

Lees verder
Nieuws
22 mei 2017
Onderwerpen: Tips Advies

Nieuwsfeiten week 20 van 2017

Het eerste weekend vol zonnestralen is voorbij gevlogen! Wij hebben genoten van het weer en daarnaast ook de nieuwsfeiten van deze week weer op een rijtje gezet, met deze week antwoord op de vragen: op welke wijze kunt u een fiscaal voordelige auto leasen en waarom wij Team Westland sponsoren. Tot slot gaan we in op de wijze waarbij belastingdruk weggenomen kan worden door te investeren.

Lees verder
Nieuws
19 mei 2017
Onderwerpen: Tips Advies MKB ZZP

Fiscaal voordelige leaseauto

U bent toe aan een nieuwe auto en wilt een fiscaal voordelige auto leasen. Door een beleidsafspraak is er voor de leaseauto, bij gebruik van een tijdelijk vervangend leasevoertuig, geen dubbele bijtelling. Hoe kan de afspraak tussen de fiscus en leasemaatschappij u helpen?

Lees verder
Nieuws
18 mei 2017
Onderwerpen: Over ons

Gezond vooruit!

Bij Persoon Advies optimaliseren wij altijd de bedrijfsvoering van onze klanten, zodat het bedrijf in goede conditie is. Wij vinden het echter minstens zo belangrijk om onze adviseurs in conditie te houden. In combinatie met het goede initiatief van Team Westland heeft dit ervoor gezorgd dat wij ook dit jaar weer hun activiteiten sponsoren.

Lees verder