Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug.

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
21 september 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

IBAN-Naam Check niet waterdicht

U wilt graag zeker zijn dat een betaling aan de juiste persoon of bedrijf aankomt. Daarom heeft Rabobank als eerste bank in Nederland de IBAN-Naam Check ingevoerd. Toch bevat deze check nog enige storingen, waardoor volledige vertrouwen nog niet gegarandeerd kan worden.

Lees verder
Nieuws
18 september 2017
Onderwerpen: Tips Advies MKB ZZP

Verkeerde registratiebrief Belastingdienst

Afgelopen week heeft de Belastingdienst een verkeerde brief gestuurd over de aanslag van serviceberichten. Door een kleine fout bij de fiscus zullen zij zo spoedig mogelijk de brieven opnieuw sturen, inclusief uitleg over de verstoring.

Lees verder
Nieuws
14 september 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Terugblik plannen Prinsjesdag 2016

Hoe zijn de fiscale plannen verlopen die in 2016 zijn gemaakt op Prinsjesdag? Binnenkort worden nieuwe plannen besproken die het komend jaar uitgevoerd gaan worden. Tijd om terug te bikken op afgelopen jaar.

Lees verder
Nieuws
11 september 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Nieuwsfeiten week 36 van 2017

De herfst is officieel begonnen en daarbij starten wij ook de week weer met nieuwsfeiten! We gaan in op het feit dat te weinig bedrijven beschikken over de wettelijk verplichte Risico-inventarisatie en -evaluatie, een betalingsachterstand geen reden is voor het stopzetten van de huurtoeslag en dat er geen afschrijving plaatsvond bij gekochte goodwill. Leest u mee?

Lees verder