Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Persoon Advies is laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor complexe ondernemingen binnen het MKB. Ons administratiekantoor is gevestigd in Westland, op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande. Persoon Advies geeft gedegen administratief advies en bedrijfsadvies en begeleidt klanten naar een gezonde onderneming. Wij zijn daarbij vooruitstrevend in vernieuwingen, zoals het digitaliseren van administraties, nieuwsbrieven, blogberichten en de nieuwste digitale pakketten voor boekhouding en salarisadministraties. 

Als Westlands administratiekantoor richten wij ons op zzp'ers en midden- en kleinbedrijven in regio Westland en Den Haag. U kunt bij ons terecht voor uw complete boekhouding, salarisadministratie, belastingaangifte en jaarrapportages. Persoon Advies is een betrouwbare partner en in het bezit van een NOAB certificering. U kunt bij ons terecht voor uw administratie, maar vooral voor het juiste bedrijfsadvies op het juiste moment.

Nieuws
20 augustus 2017
Onderwerpen: Tips Advies MKB ZZP

Stabilisatie hypotheekrente

Na een lange tijd van dalingen is de hypotheekrente aan het stabiliseren. De gemiddelde rente is sinds oktober vorig jaar zelfs een fractie toegenomen. Van 2,40% naar 2,41% procent in juni, dat constateert De Nederlandse Bank (DNB).

Lees verder
Nieuws
18 augustus 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Informatie aanleveren met één inlogcode

Vanaf begin oktober hoeft u nog maar één inlogcode te gebruiken om in te loggen bij UWV, Belastingdienst en KvK. Dit staat in een recente intentieovereenkomst die eHerkenning introduceert bij verschillende overheidsorganisaties.

Lees verder
Nieuws
16 augustus 2017
Onderwerpen: Tips Advies MKB ZZP

Vernietigen van data en hardware

Op uw kantoor liggen mogelijk nog heel wat oude of ongebruikte datadragers. Deze gegevens wilt u niet in verkeerde handen laten komen. Om dit te voorkomen is het verstandig om oude data te vernietigen.

Lees verder
Nieuws
14 augustus 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Nieuwsfeiten week 32 van 2017

De laatste week van de zomervakantie gaat in en we kunnen nog even van het lekkere weer genieten. Om de week goed te beginnen, hebben we de nieuwsfeiten voor u op een rijtje gezet. Zo gaan we in op de naheffing van tienduizend Rabobankklanten, het feit dat de fiscus geen verjaarde erfenissen mag navorderen en de opkomst van verplichte btw-verleggingsregelingen voor telecommunicatiediensten. Leest u mee?

Lees verder