Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Persoon Advies is laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor complexe ondernemingen binnen het MKB. Ons administratiekantoor is gevestigd in Westland, op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande. Persoon Advies geeft gedegen administratief advies en bedrijfsadvies en begeleidt klanten naar een gezonde onderneming. Wij zijn daarbij vooruitstrevend in vernieuwingen, zoals het digitaliseren van administraties, nieuwsbrieven, blogberichten en de nieuwste digitale pakketten voor boekhouding en salarisadministraties. 

Als Westlands administratiekantoor richten wij ons op zzp'ers en midden- en kleinbedrijven in regio Westland en Den Haag. U kunt bij ons terecht voor uw complete boekhouding, salarisadministratie, belastingaangifte en jaarrapportages. Persoon Advies is een betrouwbare partner en in het bezit van een NOAB certificering. U kunt bij ons terecht voor uw administratie, maar vooral voor het juiste bedrijfsadvies op het juiste moment.

Nieuws
24 februari 2017
Onderwerpen: Tips Advies

Meer over pensioen in eigen beheer

Het kabinet heeft voorgesteld om het pensioen in eigen beheer voor de dga uit te faseren. In dat kader wordt in de jaren 2017 tot en met 2019 een fiscaal voordelige afkoopmogelijkheid geboden.

Lees verder
Nieuws
23 februari 2017
Onderwerpen: ZZP Advies Personeel MKB

Wijzigingen voor autobelasting

Per 2017 zijn de autobelastingen op een aantal punten veranderd. Het stelsel van autobelastingen is simpeler, onder andere door minder bijtellingspercentages. Ook levert het veranderde stelsel een efficiëntere bijdrage aan een gezonder milieu.

Lees verder
Nieuws
22 februari 2017
Onderwerpen: ZZP Belasting Tips

Toch IB-ondernemer met maar één opdrachtgever

Rechtbank Gelderland oordeelt dat een zzp’er met één opdrachtgever toch een IB-ondernemer is. Dit omdat aan de eisen van duurzaamheid en zelfstandigheid kan worden voldaan, zonder gelijktijd voor meerdere klanten te werken.

Lees verder
Nieuws
20 februari 2017
Onderwerpen: Tips Advies Over ons

Nieuwsfeiten week 7 van 2016

Overzichtelijk voor u: de nieuwsfeiten van de zevende week van 2017! Met deze weel onder andere de nieuwe IBAN-Naam Check, eenvoudiger aangeven van uitzonderingen investeringsaftrek, onderbouwing van uw ondernemerschap en het ontbreken van de NAW-gegevens op Serviceberichten Aanslag voor de vennootschapsbelasting.

Lees verder