Ondernemen doet u samen

Het juiste advies op het juiste moment, dat is wat u nodig heeft om uw onderneming gezond te houden! Wij zorgen ervoor dat uw onderneming op fiscaal en financieel gebied in topconditie is en wij, als NOAB gecertificeerd bedrijf, coachen u bij het in vorm houden van de rest van uw onderneming. Dit doen onze adviseurs niet alleen, maar dit doen wij samen met professionele partners. Ondernemen doen wij tenslotte samen. 

Goed advies verdient zich binnen één boekjaar terug.

Meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland

Door de laagdrempelige en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een natuurlijke groei van uw onderneming. Laagdrempelig voor zzp’ers en doortastend voor het mkb, dat is Persoon Advies. Zowel als startende als gevorderde ondernemer bent u op het Zandeveltplein in ’s-Gravenzande aan het juiste adres voor passend salarisadvies en betrouwbaar bedrijfsadvies. De combinatie van online ondernemen en persoonlijk advies op maat maakt dat wij het meest vooruitstrevende administratiekantoor van Westland zijn.

Nieuws
6 november 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Nieuwsfeiten week 44 van 2017

Wij brengen u ook deze week weer op de hoogte van de nieuwsfeiten. De 8 regels van de bewaarplicht en het feit of de btw-verhoging doorberekent moet worden of niet, zijn onderwerpen waar we het deze week over gaan hebben.

Lees verder
Nieuws
2 november 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Btw-verhoging doorberekenen of niet?

Las u het ook? Het voornemen om het verlaagde tarief te verhogen van 6 naar 9%. Als u dat doorberekent naar uw klant, hoe doet u dat dan correct? Wilt u dat niet, wat kost u dat dan en is dat verlies fiscaal aftrekbaar?

Lees verder
Nieuws
31 oktober 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

De 8 regels van de bewaarplicht

Als ondernemer bent u verplicht uw administratie minimaal zeven jaar te bewaren voor de belastingdienst. Mag dat ook digitaal? En wat moet u precies bewaren? Acht regels op een rijtje.

Lees verder
Nieuws
30 oktober 2017
Onderwerpen: ZZP Tips Advies MKB

Nieuwsfeiten week 43 van 2017

In week 43 hebben wij ook weer de nieuwsfeiten voor u verzameld. Deze week komt u te weten dat u btw oninbare facturen kunt terugvragen, welke maatregelen getroffen worden bij de inkomstenbelasting en het feit dat u fiscale boetes krijgt bij te late betaling.

Lees verder